سختي گير مغناطيسي آكوا در خانه هاي ايرانيان

به مرجع تخصصي معماري و سازه هاي ايران خوش امديد.

سختي گير مغناطيسي آكوا در خانه هاي ايرانيان

۶۵ بازديد

به دليل وجود فصل سرد در ايران مهندسين معماري ايراني ميبايست سيستم گرمايشي قوي براي خانه هاي ايرانيان در نظر بگيرند. بخاري هاي گازي به دليل مشكلات و خطراتي كه دارند از رده خارج شده اند و سيستم گرمايشي پكيج جايگزين آن گشته است.

پكيج ها به دليل استفاده از آب مستعد رسوبگذاري هستند براي رفع اين مشكل مي توان از سختي گير مغناطيسي آكوا استفاده كرد

به دليل گذر آب از درون لوله و تاسيسات تدريجا رسوبات گوناگوني بر روي ديواره لوله و تاسيسات ايجاد مي شود كه بخش انبوهي از اين رسوبات ، كلسيم كربنات (CaCo3) است.
كلسيم كربنات تركيباتي با طرح هاي گوناگوني دارد. يكي از انواع گوناگون كلسيم كربنات، كلسيت (Calcite) است. كلسيت در دماي كمتر از 30 c به سهولت ايجاد شده و با دوامتر از ديگر نوع كلسيم كربنات است. اين كريستال شاكله هگزاگونال (Hexagonal) داراست و بر ديواره تاسيسات به همراه آب روسب مي كند
كلسيت در طبيعت به شكل گچ، سنگ اهك، سنگ مرمر و عقيق موجود است. نوع ديگر رسوب كلسيم كربنات به شكل آراگونيت است؛ آراگونيت در دماي بيشتر از 30 c به وجود مي آيد و دوام كمتري به نسبت كلسيت دارد. كريستال ساختار ارتورومبيكي (Orthorombic) دارد كه به شكل تلي از كريستال بدون طرح به وجود مي آيد و رغبتي به رسوبگذاري بر ديواره تاسيسات در تماس با اب از خود نشان نمي دهد. آراگونيت در طبيعت به شكل مرواريد و مرجان موجود است
با اهميت به مطالب مزبور بخاطر گذر جريان آب با سرعت خطي ممتناسب از حوزه مغناطيسي دستگاه بر پايه اصل القاء الكترومغناطيسي ، جريان القائي نشات گرفته ميدان مغناطيسي بر هسته زائي و كريستاليزاسيون يونهاي Ca و HCo3 اثر گذار بوده و باعث عوض شدن شكل كريستالهاي كلسيم كربنات از نوع كلسيت به آراگونيت مي شود كه نتيجتا تلي بي شكل از ميكروكريستالهاي آراگونيت به وجود مي آيد كه در آب به حركت ( به صورت امولسيون ) در مي آيد و گرايش به رسوبگذاري بر ديواره تاسيسات در تماس با اب را نداشته و همراه با جريان آب در يك مدار باز از درون دستگاه گذر مي كند و خالي مي شود و در يك حركت گردشي بسته به وقت drain دستگاه از مدار خارج خواهد شد.
ويژگي هاي سختي گير مغناطيسي عبارت اند از:

-سختي گير مغناطيسي مانع از به وجود امدن رسوب در دستگاه ها و تجهيزات مي شود.
سختي گير مغناطيسي با جلوگيري و دفع رسوبات از قبل شكل گرفته بر روي ديواره لوله ها مانع از آسيب رساندن ان به دستگاه و تجهيزات مي شود.
-سختي گير مغناطيسي با افزايش انتقال حرارت به مبدلها باعث جلوگيري از هدر رفت انرژي مي شود.
-اگر خوردگي لوله كم شود نتيجتا طول عمرلوله ها و تجهيزات بالا مي رود كه اين يكي ديگر از كار هاي دستگاه سختي گير مغناطيسي است.
-با بالا رفتن حلاليت آبي كه تحت تاثير سختي گير مغناطيسي است. مواد شوينده مانند صابون و شامپو بهتركف مي كنند.
-با بكارگيري از سختي گير مغناطيسي احتياج ما به سختي گيرهاي شيميايي، تبادل يوني واسيدشويي از بين خواهد رفت.
-سختي گير مغناطيسي موجب تغييرات فيزيكي در آب مي شود.
علاوه بر سازگاري بامحيط زيست برخلاف سختي گيرهاي شيميايي وتبادل يوني كه باعث افت كيفيت آب مي شود مرغوبيت آب راهمچنان خوب و مطلوب حفظ مي كند
-نصب سختي گير مغناطيسي سهل و ممكن وقابل تعبيه بر روي هر نوع لوله مي باشد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.