“ما به دليل خط قرمز قادر به پوشش مشاهير در رويدادهايي مانند جشنواره هاي هنري و هنري نيستيم. بخشي از اين انتخاب هنرمندان ما است و بخشي ديگر اين است كه جام هاي جهاني و المپيك رويدادهاي جهاني هستند كه طراحان لباس ما مي تواند انجام دهد زيرا ديگران هيچ چيز مشتركي با فرهنگ ما …
منبع: سايت كردوار نيوز
لباس سلبريتي ها را نمي توان طراحي كرد، المپيك چطور؟
لباس سلبريتي ها را نمي توان طراحي كرد، المپيك چطور؟ https://kordavar.ir/لباس-سلبريتي-ها-را-نمي-توان-طراحي-كرد،-ا/ كردوار نيوز Mon, 26 Jul 2021 21:26:20 0000 اخبار فرهنگي https://kordavar.ir/لباس-سلبريتي-ها-را-نمي-توان-طراحي-كرد،-ا/
“ما به دليل خط قرمز قادر به پوشش مشاهير در رويدادهايي مانند جشنواره هاي هنري و هنري نيستيم. بخشي از اين انتخاب هنرمندان ما است و بخشي ديگر اين است كه جام هاي جهاني و المپيك رويدادهاي جهاني هستند كه طراحان لباس ما مي تواند انجام دهد زيرا ديگران هيچ چيز مشتركي با فرهنگ ما …
منبع: سايت كردوار نيوز
لباس سلبريتي ها را نمي توان طراحي كرد، المپيك چطور؟
“ما به دليل خط قرمز قادر به پوشش مشاهير در رويدادهايي مانند جشنواره هاي هنري و هنري نيستيم. بخشي از اين انتخاب هنرمندان ما است و بخشي ديگر اين است كه جام هاي جهاني و المپيك رويدادهاي جهاني هستند كه طراحان لباس ما مي تواند انجام دهد زيرا ديگران هيچ چيز مشتركي با فرهنگ ما ندارند. “” نمايش و گسترش و سرمايه گذاري در آن. ”
جملات فوق توسط يك محقق مد و يك مدرس دانشگاه بيان شده است.
اين روزها و در جريان بازي هاي المپيك ، طراحي لباس كاروان ايراني اعزامي به المپيك موضوع بحث طراحان لباس و لباس و كارشناسان اين حوزه است. چرا در يك رويداد مهم مانند المپيك نمي توانيم در طراحي لباس به نتايج و تصاوير مورد نظر خود برسيم؟ با اين حال ، ما در طول سال چندين رويداد داريم كه مي تواند ويترين برندهاي ايراني و لباس هاي ملي باشد. بسياري از طراحان مد در كشور هميشه در رويدادهايي مانند المپيك سعي كرده اند مكان و بستري براي بهترين هاي ايران در زمينه طراحي لباس فراهم كنند اما در نتيجه ، هنوز انتقادها وجود دارد.
محسن ناصري – طراح مد و مدرس دانشگاه – در مصاحبه با كردوار نيوز در پاسخ به عدم توانايي ما در به نمايش گذاشتن ويترين واقعي لباس ها و مارك هاي ايراني در سراسر جهان در رويدادهاي مختلف؟ وي گفت: “من براي المپيك 2008 پكن برنامه ريزي كردم.” آسيب شناسي اين مورد پيچيده و نگران كننده است. متأسفانه مهمترين دليل ، رهبري است كه ما را در هر زمينه تحت تأثير قرار مي دهد.
يك كارشناس حوزه مد و لباس گفت: با توجه به اينكه طراحان بسيار بسيار خوبي داريم كه در كشور ما و خارج از كشور برند دارند و به صورت تخصصي كار مي كنند ، متأسفانه اعتماد و سپردن كار به متخصصان كشورمان ضعيف است ” من چند دوره برنامه ريزي نكردم ، چون بعد از 20 سال كار در اين زمينه ، بالاخره به اين نتيجه مي رسيد كه اصلاً نبايد كار كنيد و بايد دايره را ترك كنيد. در سال 1979 ، يك فارغ التحصيل از دانشگاه هنر لباسي درست كرد و هنوز هم پوشيده است و داراي طرح است. امثال من خيلي ها هستند
ناصري با اشاره به اظهار نظر برخي از افرادي كه طرحي را براي لباس كاروان ايران به المپيك توكيو ارائه داده اند ، گفت: اين دوستان پيشنهاد داده اند كه قضاوت در مورد برنامه ها يك روند وب است. طراحي اين داوري صنعت ، آكادمي و همه زمينه ها را شامل مي شود ، اما متأسفانه اين دوستان از چگونگي تصويب يكباره اين طرح شوكه شدند. دوستاني كه طرح را ارائه دادند گفتند كه اين طرح براي خانم ها از يك مرحله تا مرحله قضاوت آغاز شده و همه نگاه ها به آن لباس بود. از طرف ديگر ، برخي از لابي ها وجود دارد. همانطور كه يكي از دوستانش گفت ، آنها با او تماس گرفتند و پيشنهاد دادند كه قطعه اي از كار شما را طراحي كند ، ما اين طرح را به بهترين دسته ها مي بريم.
وي گفت: متأسفانه نظرات غيركارشناسي وجود دارد كه باعث آسيب ديدن كار مي شود. اگر كشور ما در اين زمينه بسيار بسيار غني است ، اما شما مي بينيد كه كشوري مانند افغانستان كه داراي اشتراكات فرهنگي هستيم ، چقدر زيبا است و اكنون وارد بحث كشورهايي با طراحي و پيشرفته نمي شويم. مارك هاي خوبي براي آنها بود ، آنها اين كار را كردند و البته برخي از موارد خوب نبودند. با اين حال ، با توجه به اينكه ايران داراي ويژگي هاي فرهنگي بسيار بالايي است ، انتظار مي رود حداقل از اين ويژگي ها استفاده شود.
يكي از محققان حوزه مد و لباس گفت: در هر صورت ، المپيك و رويدادها مكاني است كه مي توانيم ديدگاه خود را نسبت به ايران تغيير دهيم. با توجه به اينكه اين رويداد از مخاطبان بسيار بالايي در سراسر جهان برخوردار است ، فرصت خوبي براي تأثيرگذاري خوب است اما اين اتفاق نمي افتد. طراحي اين لباس آنقدر ضعيف بود كه ناگهان از دستور كار خارج شد و اعلام شد كه اين كاروان كت و شلوار ورزشي ديگري نيز به تن كرده است ، اما با ديدن مراسم افتتاحيه شوكه شديم. اين دهن كجي است! متأسفانه يك رويكرد غيرحرفه اي حاكم است. طراحان بازي مي كنند و بدتر مي شوند.
ناصري ، يكي از داوران جشنواره رمز و راز نرم و بهترين انديشه هاي صنعت فرهنگي ، در پايان گفتگو خاطرنشان كرد: شايد پوشاندن لباس مشاهير در ساير رويدادها مانند رويدادهاي فرهنگي ممكن نباشد. با توجه به خطوط قرمز ؛ چون بخشي از آن انتخاب هنرمندان ما است و بخشي ديگر اين واقعيت است كه ديگران با فرهنگ رسانه اي ما سازگار نيستند و علاقه زيادي به آن ندارند اما جام جهاني و المپيك رويدادهاي جهاني هستند كه مي توانند اتفاق بيفتند ، طراحان لباس مي توانند هنر خود را نشان دهند و بدن خود را نشان دهند. بيشتر داوران اين دوره از بنياد مد و لباس بودند. در ايران بايد از نظرات اتحاديه طراحان پارچه و لباس كه مسئوليت آموزش و سازماندهي و ارتباط طراحان را بر عهده دارد ، بيشتر استفاده شود. طراحان مستقل كه كار مي كنند ، برندها را شكل مي دهند و موفق مي شوند نيز همين كار را انجام داده اند. متأسفانه ، آنها را ارزيابي نكنيد. ما استقلال ، توليد محلي را مي گوييم. در نتيجه ، از نظر اين كنترل ، انسان تصميم مي گيرد كه چيزي از شكل ، رنگ يا نمادها نمي فهمد. همه مردم از سطح زيبايي برخوردارند ، اما نمي دانم چرا در نهايت طرح از ضعيف ترين افراد انتخاب مي شود يا طراحي ها ضعيف ترين كار را مي كنند. برنامه هاي بسيار خوبي وجود داشت ، اما سوال براي ما اين است كه چرا ما ضعيف ترين اتفاقاتي را مي بينيم كه اتفاق مي افتد ، و اين نوعي دهان كج است! آنها بايد اعتقاد داشته و كار خود را به متخصصان بسپارند و نگاهي كاملاً مديريتي داشته باشند ، نظرات جهان را ببينند و سپس تصميم بگيرند كه آيا همان روند را ادامه دهند يا خير.
انتهاي پيام
منبع: سايت كردوار نيوز
لباس سلبريتي ها را نمي توان طراحي كرد، المپيك چطور؟