به گزارش ديباروز آذربايجان غربيغلامرضا منصور در جمع خبرنگاران با اشاره به ايجاد 69 مركز و واحد فناوري در مركز رشد جامع پارك علم و فناوري استان اظهار داشت: 49 شركت نيز در بنگاه هاي اين پارك عضويت دارند كه از امكانات و خدمات ارائه شده بهره مند مي شوند. كنار پارك تعداد كل مشاغل …
۸۲۴ فارغالتحصيل دانشگاهي در شركتهاي پارك علم و فناوري آذربايجانغربي مشغول به كارند https://dibarooz.ir/۸۲۴-فارغالتحصيل-دانشگاهي-در-شركته/ ديباروز Fri, 13 Aug 2021 14:09:26 0000 استان ها https://dibarooz.ir/۸۲۴-فارغالتحصيل-دانشگاهي-در-شركته/ به گزارش ديباروز آذربايجان غربيغلامرضا منصور در جمع خبرنگاران با اشاره به ايجاد 69 مركز و واحد فناوري در مركز رشد جامع پارك علم و فناوري استان اظهار داشت: 49 شركت نيز در بنگاه هاي اين پارك عضويت دارند كه از امكانات و خدمات ارائه شده بهره مند مي شوند. كنار پارك تعداد كل مشاغل …
به گزارش ديباروز آذربايجان غربيغلامرضا منصور در جمع خبرنگاران با اشاره به ايجاد 69 مركز و واحد فناوري در مركز رشد جامع پارك علم و فناوري استان اظهار داشت: 49 شركت نيز در بنگاه هاي اين پارك عضويت دارند كه از امكانات و خدمات ارائه شده بهره مند مي شوند. كنار پارك تعداد كل مشاغل دانش بنيان در شهرستان 39 واحد است كه از اين تعداد 22 كسب و كار دانش بنيان در پارك حضور دارند كه براي شهرستان بسيار كم است و تعداد مشاغل دانش بنيان در اين شهرستان بايد افزايش يابد.
منصورفر افزود: “تعداد كاركنان شركت هاي پارك علم و فناوري به 824 نفر رسيده است كه همگي داراي مدرك دانشگاهي بالاتر هستند و اميدواريم با توسعه فعاليت ها و افزايش تعداد شركت ها و رشد شركت هاي موجود وحدت ، تعداد كاركنان افزايش مي يابد. “
وي مجموع فروش اين واحدها در سال گذشته را بيش از 130 ميليارد تومان عنوان كرد و گفت: ما انتظار داريم اين تعداد انشاءالله تا پايان سال رشد چشمگيري داشته باشد.
رئيس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي با بيان اينكه شركت هاي موجود در پارك بر اساس ايده هاي جديد هستند ، تصريح كرد: اين واحدهاي فناوري مي توانند نقشي بي بديل در توسعه اقتصادي منطقه خود و در نتيجه كشور داشته باشند.
رئيس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي با اشاره به اينكه سقف اعتبارات واحدهاي واحدهاي فناوري داده به 2 ميليارد ريال افزايش يافته است ، تصريح كرد: حمايت مالي به حالت تعليق درآمده است.
وي خاطرنشان كرد: اقدامات مناسبي در طول اقامت من در پارك انجام شد ، مانند پيگيري موضوع ايجاد كارخانه نوآوري در اروميه ، راه اندازي صندوق تحقيقات و فناوري در استان و برنامه ريزي براي ايجاد مركز رشد در منطقه. به سه شهر خوي ، مياندوآپ و ماكو كه به دنبال ايجاد يك پرديس فناوري در شهر خوي هستند ، برخي از اين اقدامات هستند.
همانطور كه رئيس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي در مورد چالش هاي پيش روي مجتمع توضيح داد: “اگر معتقديم مهمترين مشكلي كه كشور ما با آن روبروست مشكلات اقتصادي است ، بايد مختصاتي را كه در آن كار مي كنيم بپذيريم.” مشكل در اشتغال جوانان و بهبود معيشت مردم نهفته است ، در زمينه اين مشكلات فعاليت واحدهاي توليدي نقش اصلي را ايفا مي كند و در زمينه توليد ، محصولاتي كه شامل فعاليت هاي دانش بنيان مي شوند موتور محرك خواهند بود. توسعه اقتصادي ما
منصور فر ادامه داد: كشورهاي توسعه يافته از جمله مسائلي هستند كه با توجه به مقوله دانش به آنها علاقه دارند و اين امر بايد در كشور ما و منطقه ما شكل بگيرد.
وي افزود: “چالش پارك علم و فناوري همان چالش واحدهاي فناور حاضر در اين مجموعه است و مي توان گفت فناوري و نوآوري از اولويت هاي اول استانداري ما نيست و ما از جايگاهي كه اين واحدها سزاوار آن هستند. “
به گفته منصورفر ، شركت هاي تحت پوشش اين پارك با بخش ها و موسسات مختلف استان تعامل دارند و شركت هاي فناوري ما محصولات خود را در استان هاي ديگر به فروش مي رسانند كه از آنها نيز استقبال مي شود.
48